W.Beatrix patronálási kérelem


W. Beatrix vagyok, és segítséget szeretnék kérni.
2009 február 4-n amputálták a lábam ez által mozgáskorlátozott vagyok. Én egy életvidám, a holnapra pozitívan tekintő emberke vagyok. Igyekszem mindennek a jó oldalát látni, sokszor én nyújtok lelki vigaszt a „testben” egészséges ismerőseimnek. Tudom, a jó istennek terve van még velem, és megfogja adni a lehetőséget, hogy segíteni tudjak a még nálam is elesettebbeken.
Sajnos albérletbe lakom, és a megélhetésre kevés pénzem marad. Rokkant nyugdíjam 72760 Ft ebből levonnak 36380-Ft, a jóhiszeműségemnek az áldozata lettem, és most mások helyett fizetek. Marad 36380 Ft ezt az összeg teljesen az albérletre megy.
Kapok Fogyatékos támogatást ami 22373 Ft ebből az internetet fizetem 11000 Ft-t mert így tudom a külvilággal tartani a kapcsolatot. Fizetem a gondozási díjat ami 3600 Ft és marad 7000 Ft amiből nem tudok megélni a gyógyszerem minimálisan tudom kiváltani már ennivalóra szinte nem jut. A gyógyszerem havonta 8000 Ft. Sajnos közgyógy ellátásba nem részesülök. Én nem a csillagos eget kérem, ha a gyógyszereim kiváltásában, és az albérletemhez egy kis hozzájárulással segíteni tudnak, akkor több maradna élelmiszerre. Természetesen, bármilyen adományt elfogadok, amivel javítani tudnák az életkörülményeimen.
Nagyon megköszönném ha havonta 20.000 Forint-al támogatni tudnának.

Kérjük segítsen nekünk, amennyiben módjában áll, támogassa W.Beatrixot!
Még a legapróbb felajánlás is fontos számunkra, hiszen életet menthet!
OTP: 11736020-21455027
Kérjük, hogy pénzbeli utalásnál tüntessék fel a patronált személy nevét: W.Beatrix és email címüket, hogy eltudjuk küldeni köszönő levelünket, és az adományozás teljesítéséről a vissza igazolást.

2 válasz

  1. Kedves Keresztutak Alapitvány!
    Nagyon szépen köszönöm az adományt amit kaptam, hogy gyogysereim kitudjam váltani.
    Ez nagyon nagy segitség nekem.
    Hálás köszönetem. W.Beatrix

  2. Kedves Keresztutak Alapítvány!
    Nagyon szépen köszönöm az adományt amit kaptam, hogy a gyogyszereim ki tudjam váltani.
    íez nagyon nagy segítség nekem.
    Hálás köszönetem Q.Beatrix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Content is protected !!